Címlap Ez történt... Ez történt... Lezajlott a TOE konferencia
Banner
 

Megnyert pályázataink

 NTP-TV-15-0094 Életvitel

                            Technika

Lezajlott a TOE konferencia PDF Nyomtat Email
Írta: Velner András   
2014 november 11., kedd 21:16

 Tisztelt TOE Tag, Kedves Tanártársam!

November 7-én és 8-án lezajlott a XIX, konferenciánk és közgyűlésünk Budapesten. Hála a házigazdánknak, a viszonylag visszafogott létszám ellenére szép körülmények között találkozhattunk és tartalmas, a technikai nevelés jövőjét is érintő előadásokat hallhattunk. Szakmai előadást hozott körünkbe az a néhány szervezet is (OFI, MKIK, NÉHBIH, …) amely a magunk hite szerint érdekelt a műszaki kultúra közvetítésében és a technikai nevelés jobb feltételrendszerében.

Csatolva küldünk két levelet is mely lehetőség és felhívás az új köznevelési rendszerben való szakmai fejlődésre és továbblépésre. Kérlek benneteket nézzétek meg a felhívást és jelentkezzetek, ha módotokban áll, ill. szándékaitokkal találkozik a program.

Hamarosan felkerülnek a konferencián elhangzottak honlapunkra, és a tavaszi tanulmányi versenyeinkről is frissített információt fogtok ott találni.

Hálásan köszönöm egyesületünk nevében is azoknak, akik részt tudtak venni a konferencián, szívből gratulálok kitüntetettjeinknek, bátorítanék minden kollégát, hogy éljen a tanulmányi versenyeken való szereplés lehetőségével és szeretnénk jóval nagyobb és erősebb közösséget építeni, hogy méltó körülmények között tarthassunk technika órákat.

Erőt, egészséget és hitet kívánok a munkához Tanáregyesületünk elnöksége nevében is:

Velner András

Utolsó frissítés: 2014 november 11., kedd 21:18
 
 

Látogatóink

Jelenleg 3 vendég olvas minket

Képek a galériából

Statisztika

Tagok : 2964
Tartalom : 64
Linkek : 54
Tartalom megtekintés találat : 173309
donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur casrzino saytleri casrzino saytleri casrzino saytleri donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur donomo bunusur tupubor sitecisi tupubor sitecisi tupubor sitecisi tupubor sitecisi tupubor sitecisi tupubor sitecisi tupubor sitecisi behes sitecisi behes sitecisi onvirn ardrescisi tupibetr ardrescisi