Banner
 

Megnyert pályázataink

 NTP-TV-15-0094 Életvitel

                            Technika

Magyarok a világ járműgyártásában PDF Nyomtat Email
Írta: Tóth Sándor   
2017 március 21., kedd 15:21

 „Ha elég szorgalmas és tehetséges vagy, eljuthatsz a világ tetejére!"

Ezzel az üzenettel szólítja meg a fiatalokat a Magyarország legnagyobb autós és tuning rendezvényén, az AutoMobil & Tuning Show-n 5. alkalommal megrendezésre kerülő „Magyarok a világ járműgyártásában" elnevezésű tematikus kiállítás. 

Az Autós Nagykoalíció szervezésében megvalósuló "Magyarok a világ járműgyártásában" a Hungexpo G-pavilonjában március 24. és 26. között, több mint 1.000 négyzetméterén lesz látható egy időben múlt, jelen és jövő. A hazai járműipar minden korszakát és mérföldkövét felidéző tárlat egy soha nem látott installáción keresztül teszi kézzel foghatóvá azokat az innovatív eszközöket és járműveket, melyeket a magyarság adott a világ mobilitásának. A kiállítás központi eseménye március 24-én, 13 órakor kezdődik, itt egy 90 perces élő show-ban állnak a nagyérdemű elé a kiállított járművek tervezői és képviselői. 

Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke egyben a tematika megálmodója hangsúlyozza, hogy az esemény célja a fiatalok számára vonzóvá tenni a járműipari szakmákat, valamint a szülők előtt is perspektivikussá tenni az autóiparhoz kapcsolódó képzéseket. Ennek érdekében jelenik meg a kiállítás programjában a „jövő utcája", ahol a gyártók és az importőrök bemutatják azokat a diagnosztikai berendezéseket, melyek nélkülözhetetlenek egy mai jármű szakszerű szervizeléséhez és karbantartásához, valamint egy modern szerviz legális működéséhez. Az élő show-ban színpadra lépő feltalálók, mérnökök és formatervezők pedig személyes bizonyságukkal igazolják, hogy a kiállítás mottója - miszerint „ha elég szorgalmas és tehetséges vagy, eljuthatsz a világ tetejére" - nemcsak egy frázis. 

Egyedülálló lehetőség, hogy élőben találkozzanak hazánk nagyjaival az autó- és motoriparból valamint a hazai vonatkozású technikai vívmányok megismerésére, a Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás keretei között.

IDÉN IS ÉL A TANINTÉZMÉNYEKNEK SZÓLÓ KEDVEZMÉNYÜNK. A MÁRCIUS 24-I NAPON CSOPORTBAN ÉRKEZVE, TANULÓK SZÁMÁRA 3000 FT, A KÍSÉRŐ TANÁROK (OSZTÁLYONKÉNT, ILLETVE 20 TANULÓNKÉNT 1 FŐ) SZÁMÁRA PEDIG INGYENES A BELÉPÉS. A REGISZTRÁCIÓHOZ KÉREM KÜLDJE EL E-MAILBEN (
Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. ) A TANULÓK NÉVLISTÁJÁT, VALAMINT A KÍSÉRŐ(K) NEVÉT, A KEDVEZMÉNYES BELÉPŐKET PEDIG ÜZEMELÉS ALATT A 3-AS KAPUNÁL, A VIP PULTNÁL TUDJÁK MAJD ÁTVENNI, ÉS A FIZETÉSRE IS ITT KERÜLHET SOR. EGY KIS TÉRKÉPES SEGÍTSÉG: HTTP://CDN.HUNGEXPO.HU/EVENT/BUDAPEST%20K%C3%A9PEK/HUNGEXPOMAP.PNG

Utolsó frissítés: 2017 március 21., kedd 15:22
 
porn