Banner
 

Megnyert pályázataink

 NTP-TV-15-0094 Életvitel

                            Technika

Egyéni pályázat 2018/19-es tanév PDF Nyomtat Email
Írta: Kántor Zoltán   
2018 szeptember 30., vasárnap 21:05

 

Egyéni pályázat 2018/19-es tanév

 

A pályázat meghirdetője a Technikatanárok Országos Egyesülete. Az egyéni pályázatot az általános iskolák felső tagozatos tanulói és a gimnáziumok azonos korú tanulói számára immár hatodik alkalommal hirdetjük meg.

A pályázat témája:

Lakóhelyem agrárgazdálkodásának rövid története, élelmiszerellátásunk jelene, jövője

 

 

 

A pályázat témájának aktualitását adja az élelmiszerbiztonsági kihívás, a helyben termelt élelmiszer fogyasztásának korszerű gondolata, az egészséges életmód, az öngondoskodás, és a magyar agrárkultúra versenyképessége.

A pályázat elkészítése során áttekinthetik a tanulók azt az utat, amit az emberiség, a nemzet és szűkebb szülőföldjük a földművelésben, állattenyésztésben, vidékfejlesztésben megtett.

A pályázatot egyénileg kell elkészíteni, elsősorban saját tanulmányaik, kutatásaik kapcsán.

Kézírással is készülhetnek a dolgozatok és változatos illusztrációs technikákat is választhatnak a munkához. Amennyiben nyomtatott szöveg készül szövegszerkesztővel, úgy javasoljuk a Times New Roman betűtípus használatát, a 12-es betűméretet, és a 1,5 sortávolságot.

A pályázat terjedelme a 10 oldalt (A4) ne haladja meg: rajzokkal, képekkel, ábrákkal, grafikonokkal együtt. Elkészítőként egy név szerepeljen rajta, a pályázó iskolájának pontos címével és technika tanárának nevével együtt.

Iskolánként egy pályázatot várunk, párhuzamos osztályok esetén kettőt. Több pályázó esetén kérjük, végezzenek iskolai szűrést.

Beküldési határidő: 2019. február 28.

A pályázatot a következő címre kell küldeni:

Kaposvári Egyetem, Pedagógiai Kar Szakmódszertani Tanszék

Velner András, főiskolai docens részére

                                                      

7400 Kaposvár,

 

Guba Sándor u. 40.

Eredményhirdetés a XX. Országos Technikaverseny döntőjének záróünnepségén, 2019 májusában lesz. A Technikatanárok Országos Egyesülete a kiemelkedő munkákat oklevéllel jutalmazza és anyagi lehetőségeihez mérten, ill. támogatóinak adományaiból tárgyjutalommal is díjazza.

 

Utolsó frissítés: 2019 március 08., péntek 16:02
 
porn